U nedelju humaniturni turnir u basketu 3 na 3, sakuplja se pomoć za Miloša Ćelapa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2023, 18:39

U nedelju humaniturni turnir u basketu 3 na 3, sakuplja se pomoć za Miloša Ćelapa

U nedelju 29. januara od 17 do 22 sata, u Sportskoj hali u Petrovaradinu, biće održan turir u basketu 3 na 3, u okviru zimske "Street Elite" lige. Takmičenje je u drugom planu, jer će to biti još jedna od brojnih akcija organizovanih kako bi se prikupila pomoć za Miloša Ćelapa, koji boluje оd leukemije i potrebno mu je lečenje u inostranstvu.

Mnogi bivši i sadašnji basketaši i košarkaši, ali i oni koji nemaju veze sa igrom pod obručem, okupiće se na turniru u Petrovaradinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji će se ovog puta igrati za Miloša, koji se bori sa teškom bolešću.

Ukupno 24 ekipe igraće ne samo za osvajanje šeste stanice Zimske turneje, nego za lečenje dečaka koji vodi mnogo važniju borbu, te će celokupan nagradni fond i kotizacije biti uplaćeni na račun Miloša Ćelapa.

Miloševa šansa za normalno detinjstvo ima visoku cenu, čak 35 miliona dinara. Već krajem februara mora da bude na klinici u Monci, gde bi mu bila urađena transplantacija koštane srži i gde bi nastavio lečenje.

Pomoć može da se uplati putem dinarskog i deviznog računa, ali i slanjem poruke sa sadržajem 1420 na 3030. Dinarski račun 160-6000001511379-80, devizni račun 160-6000001512010-30.

Naši basketaši znaju kako se pobeđuje na najvećim takmičenjima, a ovoga puta svi igraju u Miloševom timu.

Miloš igra najvažniju utakmicu u životu, a njegov protivnik je teška i opaka bolest. On ima podršku i ljubav porodice i prijatelja. Ono što je neophodno da bi dobio ovaj meč jeste finansijska pomoć. U nedelju će trebati telefon da se pošalje poruka 1420 na broj 3030, a ovim momcima će trebati lopta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.