U duplom dnu auta 30 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U duplom dnu auta 30 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Z.S. (1982) iz Rume i A.M.D. (1997) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa težine 30 kilograma i 133 grama ove opojne droge.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: U kolima novosadskih registracija pokušali da prošvercuju 30 kg marihuane

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2018

Granična policija u saradnji sa Upravom carina zaplenila je na graničnom prelazu Kelebija više od 30 kilograma marihuane i uhapsila 36-ogodišnjeg Z.M. iz Rume i 21-ogodišnju A.M.D. iz Temerina...Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.S....

Nastavak na Radio 021...

Zaplenjena marihuane na Kelebiji, uhapšene dve osobe

Izvor: RTS, 14.Feb.2018

. Policija je na Graničnom prelazu Kelebija zaplenila više od 30 kilograma marihuane. Uhapšeni Z. S. (1982) iz Rume i A. M. D. (1997) iz Temerina, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...

Krivične prijave protiv dve osobe koje su preko Fejsbuka pretile članovima inicijative "Ne davimo Beograd"

Izvor: Blic, 14.Feb.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, podneli su krivične prijave protiv C. N. i U. C. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti...Oni se sumnjiče da su tokom 2017. godine putem društvene mreže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.