U Zobnatičkom jezeru pronađeno beživotno telo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zobnatičkom jezeru pronađeno beživotno telo

BAČKA TOPOLA - Na Zobnatičkom jezeru u Bačkoj Topoli pronađeno je beživotno telo Lasla Balaša (30) iz tog mesta, potvrđeno je u policiji.

Leš je u nedelju oko 19.30 časova primećen u jezeru u blizini ugostiteljskog objekta - splava "Skaj", o čemu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Uviđaj je uz policiju izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Bačkoj Topoli i doktor Doma zdravlja dr Janoš Hadži, koji je konstatovao smrt.

Identifikacijom je utvrđen identitet, a telo je upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad da bi se utvrdio uzrok smrti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.