Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Feb.2024, 16:23

U Vršcu održana tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja

VRŠAC – Grad Vršac, organizovao je tribinu sa predstavnicima Učeničkog parlamenta za sve srednje i osnovne škole Grada, u prostorijama Hemijsko-medicinske škole Vršac, povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, koji je poznat i kao “Dan rozih majica”. Događaju su, u ime Grada Vršca, prisustvovali član Gradskog veća za socijalna pitanja, Maja Ristić Lažetić […]
Vest U Vršcu održana tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vršnjačko nasilje hitno prijaviti - tribina u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2024

Svedoci smo da je vrnjačko nasilje sve prisutnije, u školama na ulicama, a ono često nije samo verbalno, već i fizičko, reči su sa današnje tribine u Sremskoj Mitrovici povodom obeležavanja "Dana ružičastih majica" odnosno Međunarodnog dan borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jubilarni Međunarodni festival folklora „Vršački venac“ od 8. do 10. jula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Feb.2024

VRŠAC – U prostorijama Kulturnog centra Vršac u Poslovnoj kuli, danas je održan sastanak predstavnika međunarodnih folklornih festivala Temišvara i Vršca. Ispred temišvarskog festivala „Srce“ sastanku su prisustvovali organizator festivala David Ćiprijan i umetnički rukovodilac Marija...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.