U Sremu obnova 15 zadruga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sremu obnova 15 zadruga

SREMSKA MITROVICA - Zadružni savez Srema saopštilo je danas da je 15 zadruga iz tog regiona dobilo ukupno 75 miliona dinara od ministarstva poljoprivrede za obnovu zadrugarstva u Srbiji.

Predsednik Zadružnog saveza Srema Dragan Tadić kazao je da su zadruge su adekvatno odgovorile na sve dosadašnje zahteve prozivođača. "Cilj zadruga je da okupe i obrazuju proizvođače kako da plasiraju svoje prozivode na tržištu", dodao je on.

Ministarstvo poljoprivrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obezbedilo je isplatu bespovratne pomoći za obnovu zemljoradničkih zadruga od pet miliona dinara po zadruzi. Od 89 zemljoradničkih zadruga koliko ih postoji u Sremu, njih 15 je ispunilo uslove konkursa i dobilo sredstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.