U Sremskoj Mitrovici potpisano 60 ugovora za energetsku sanaciju domova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022, 13:57

U Sremskoj Mitrovici potpisano 60 ugovora za energetsku sanaciju domova

Sremska Mitrovica drugu godinu za redom sufinansira mere energetske sanacije na teriroriji grada za porodične kuće i stanove, a tim povodom u Gradskoj kući 60 građana koji su ispunili uslove konkursa je potpisalo ugovore. Sredstava su obezbeđena od ministarstava za energetiku i Grada u iznosu od 7 i po miliona dinara.

Pomoć u vidu vaučera za sanaciju porodničnih stanova i kuća kako bi se postigla veća energetska efikasnost, kako bi domovi bili topliji značajna je Mitrovčanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a kako i sami kažu zhavaljujući novoj izolaciji ove zime će i uštedeti na energentima.

Podrška domaćinstvima kada su u pitanju mere energetske sanacije u Sremskoj Mitrovici se nastavlljaju i ove godine, te su ovoga puta obezbeđeni vaučeri za 60 korisnika.

Sa ovim konkursom se ne staje kada su u pitanju mere energetske sanacije, do kraja decembra biće raspisan javni poziv za solarne panele, kažu iz Gradske kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Potpisani ugovori za energetsku sanaciju kuća i stanova

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Dec.2022, 02:06

SREMSKA MITROVICA – Potpisano je 60 ugovora sa vlasnicima kuća i stanova, kojima su odobrene subvencije za realizaciju mera energetske sanacije. Grad Sremska Mitrovica i Ministarstvo rudarstva i energetike za te namene opredelili su 7,5 miliona dinara. Sredstva za energetsku sanaciju kuća i stanova,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.