U Srbiju u drugom kvartalu stiže 1,2 miliona vakcina Fajzer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2021, 13:38

U Srbiju u drugom kvartalu stiže 1,2 miliona vakcina Fajzer

Srbija je jutros potpisala novi ugovor sa kompanijom "Fajzer-Biontek", koji podrazumeva da će u našu zemlju u drugom kvartalu umesto 500.000 vakcina, stići 1,2 miliona, a u trećem umesto 400.000 - 1,19 miliona doza vakcina, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

"Ovo što Srbija radi veliki deo sveta može samo da sanja. To su činjenice. Nastavićemo i dalje da radimo istim tempom", rekao je Lončar nakon razgovora sa ministrom zdravlja Republike Srpske Alenom Šeranićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Lončar je najavio da će Srbija, po pitanju vakcina, pomoći i komšijama.

"Srbija neće gledati samo na sebe, već i na sve oko nas, na prijatelje, komšije", rekao je Lončar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lončar: Srbija nabavlja još 2.390.000 doza vakcina od Fajzera

Izvor: Danas, 19.Feb.2021

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je da je jutros potpisan ugovor sa američko-nemačkom kompanijom FajzerBiontek po kom će Srbiji u drugom kvartalu godine biti isporučeno 1,2 miliona doza vakcina protiv korona virusa a u trećem još 1,19 miliona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.