U Srbiji pre podne pretežno sunčano i toplo, posle podne mestimično kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2024, 00:28

U Srbiji pre podne pretežno sunčano i toplo, posle podne mestimično kiša

U Srbiji će danas prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda biti pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i posle podne na jugozapadu, jugu i istoku Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 6 do 15, najviša od 23 do 28 stepeni Celzijusovih.

U Novom Sadu pretežno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 15, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 27 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji sledećih sedam dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će ponovo biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima.

Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 do 27, a početkom juna u porastu, od 27 na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza za 28. maj 2024.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2024

SRBIJA – Pretežno sunčano i vedro danas. Ponegde je u poslepodnevnim časovima moguća kiša. Najviša dnevna temperatura do 27 stepeni. Iznad većeg dela zemlje danas sunčano i vedro, ali od sredine dana na istoku, jugu i jugozapadu biće uslova za kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura od šest...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Sutra u Srbiji mestimično kiša i pljuskovi, do 26 stepeni

Izvor: Danas, 28.Maj.2024

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa se mestimično očekuju kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.