U Srbiji danas umereno do oblačno, sa kratkotrajnim padavinama na jugozapadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2023, 01:27

U Srbiji danas umereno do oblačno, sa kratkotrajnim padavinama na jugozapadu

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, a ujutru se očekuje prestanak snežnih padavina, saopštio je danas RHMZ.

Tokom dana biće malo toplije i u većini mesta suvo, tek ponegde se očekuju kratkotrajne padavine i to uglavnom na jugozapadu.

Vetar slab, na planinama istočne Srbije umeren i jak, istočni i severoistočni, uveče na jugu i jugoistoku Srbije kiša, koja će se u toku noći ka sredi proširiti na krajeve južnije od Save i Dunava, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će na jugozapadu i zapadu, kao i na planinama, padati sneg.

Jutarnja temperatura biće od - dva do tri stepena, najviša dnevna od četiri na zapadu i severozpadu do 12 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije.

U Novom Sadu će biti oblačno i suvo uz slab severoistočni vetar, a samo je još rano ujutro ponegde moguć slab sneg. Jutarnja temperatura oko nula, najviše dnevna oko pet stepeni.

Do petka se očekuje pretežno oblačno i prosečno hladno vreme, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. U subotu se očekuju padavine u svim krajevima uz pojačan severni vetar i pad temperature, u nedelju suvo i hladnije uz delimično razvedravanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U SRBIJI DANAS OBLAČNO: Kratkotrajni pljuskovi na jugozapadu zemlje - evo kad se očekuje prestanak snežnih padavina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2023

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme...Tokom dana biće malo toplije i u većini mesta suvo, tek ponegde se očekuju kratkotrajne padavine i to uglavnom na jugozapadu...Vetar slab, na planinama istočne Srbije umeren i jak, istočni i severoistočni, uveče na jugu i jugoistoku Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.