U Republici Srpskoj devet novih slučajeva, ukupno 900

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2020, 11:40

U Republici Srpskoj devet novih slučajeva, ukupno 900

U Republici Srpskoj registrovano je devet novih slučajeva virusa korona, čime je broj zaraženih povećan na 900, rekao je danas ministar zdravlja Alen Šeranić.

Šeranić je naveo da su u poslednja 24 časa testirana 272 laboratorijska uzorka i dodao da je virus potvrđen kod devet osoba.

On je izjavio da je u Srpskoj izvršeno ukupno 14.047 laboratorijskih testiranja, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, virus je potvrđen kod doktora u Doboju i medicinske sestre u UKC Republike Srpske, koji su imali kontakte sa zaraženim osobama.

Do sada je u Republici Srpskoj preminula 41 osoba, a oporavila se 381.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA PROTIV KORONE U REGIONU: Prvi dan bez novoobolelih u Sloveniji, u FBiH još 10 zaraženih, bez novih slučajeva u CG

Izvor: Kurir, 03.Maj.2020

Pomoćnik ministra zdravlja FBiH i član Federalnog štaba civilne zaštite Goran Čerkez izjavio je danas da je u protekla 24 sata testirano 557 uzoraka i da je registrovano još 10 osoba pozitivnih na korona virus.

Nastavak na Kurir...

Zapanjujuća cifra zaraženih pripadnika ruske vojske: Ministarstvo odbrane obelodanilo podatke

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2020

Stanje u ruskoj vojsci...Broj slučajeva korona virusa u oružanim snagama Rusije i vojnim obrazovnim ustanovama bio je preko 3.000 od marta do 3. maja, objavilo je danas rusko Ministarstvo odbrane u svom biltenu...- 1.254 vojnika bilo je pozitivno na korona virus prilikom testiranja u ruskim oružanim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.