U Novom Sadu počinje prodaja jelki sa busenom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu počinje prodaja jelki sa busenom

Uoči božićnih i novogodišnjih praznika JKP "Gradsko zelenilo" počinje prodaju jelki sa busenom.

Ove godine prodaja će se odvijati na četiri lokacije: u okviru manifestacije"Vinter fest" na štandu našeg preduzeća koji se nalazi naspram ulaza u Gradsku kuću, a radno vreme je svakog dana od 8 do 21 čas. Od subote 15. decembra prodaja počinje i u Radnoj jedinici Liman u Limanskom parku na Bulevaru Despota Stefana svakog radnog dana od 7 do 15 časova, dok su preostale dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lokacije plato ispred SPENS i površina u blizini crkve na Novom naselju. Na Spensu i na Novom naselju štandovi će raditi od 9 do 17 sati. Cene jelki visine 1,2 metra je 1600 dinara, one do 1,7 staju 1800, a za one preko dva metra visine potrebno je izdvojiti 2000 dinara.

Jelke sa busenom ne bi trebalo držati u blizini izvora toplote, prilikom kićenja treba voditi paziti da se ne ošteti vrh drveta, jelku je potrebno svakodnevno orošavati, a zalivati dva do tri puta nedeljno vodom koja je prethodno odstojala nekoliko sati na sobnoj temperaturi.

Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" i ove godine nudi isključivo jelke sa busenom, kako bi, posle praznika, one bile vraćene u zemlju i na taj način im bio produžen život. Ukoliko građani žele da jelke posade na javnoj površini, pozivamo ih da se prethodno obrate "Gradskom zelenilu" na 21-00-266, bez obzira na to da li su sadnice kupili na njihovim prodajnim mestima ili na nekom drugom mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počinje prodaja jelki sa busenom

Izvor: Radio 021, 13.Dec.2018

JKP "Gradsko zelenilo" počinje sa prodajom jelki sa busenom uoči božićnih i novogodišnjih praznika...Jelke će se prodavati na četiri lokacije - na Trgu slobode u okviru manifestacije "Winter fest", u Limanskom parku, na platou ispred Spensa i kod crkve na Novom naselju...Prodaja jelki u Limanskom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.