Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2023, 08:58

U Mokrinu održan 38. Memorijal "Miroslav Antić"

Pod sloganom "Putokaz za sanjare i oblake", u Mokrinu je održan 38. Memorijal "Miroslav Antić". Stihove pesnika banatske ravnice i slike iz njegovog zanimljivog životnog puta publici su prikazali poznati umetnici, uz neizostavne tamburaše. Manifestacija je održana uz podršku Mesne zajednice Mokrin, grada Kikinde i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održan 38. Memorijal „Miroslav Antić“ u Mokrinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Jun.2023

KIKINDA/MOKRIN – Na Varoškom trgu u Mokrinu održan je 38.Memorijal “Miroslav Antić”, u organizaciji Mesne zajednice Mokrin, pod pokroviteljstvom Grada Kikinde i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Pod sloganom ”Putokaz za sanjare i oblake”,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.