U Brazilu uhapšen masovni ubica žena, gejeva i beskućnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Brazilu uhapšen masovni ubica žena, gejeva i beskućnika

Brazilska policija je danas saopštila da je uhapsila muškarca osumnjičenog za masovna ubistva, koji je priznao da je u poslednje četiri godine ubio ukupno 39 ljudi, uključujući 16 devojaka.

"Osumnjičeni je uhapšen u utorak nakon 70-dnevne istrage, a sledećeg dana je tokom ispitivanja priznao da je od 2011. ubio 39 ljudi, među kojima je bilo žena, homoseksualaca i beskućnika", izjavio je portparol policije brazilske savezne države Gojas za agenciju AFP.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dodao da je osumnjičeni Tijago Enrike Gomeš da Roka (26) uhapšen u gradu Gojanija, kao i da je juče u zatvoru pokušao da preseče vene na rukama pošto je u svojoj ćeliji razbio sijalicu. Policajci su ga sprečili da sebi nanese ozbiljnije povrede, nakon čega je policija sazvala konferenciju za štampu i osumnjičenog izvela pred novinare.

Da Roka je policiji rekao da nije poznavao svoje žrtve i da je delovao iz "besa koji je osećao prema svemu", a koji je popuštao tek kad bi nekog ubio.

Policija navodi da je osumnjičeni ubijao žrtve tako da je pucao na njih na ulici. Pronađeni su dokazi da je najmanje šest žrtava ubijeno iz pištolja koji je pronađen u kući Da Roke, koji je priznao i da je prošle godine ubio osmoro beskućnika i nekoliko homoseksualaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SVI PRIČAJU O NJEMU: Monstruozni Brazilac ubio 39 ljudi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 12:35

Tijago je uhapšen jer je osumnjičen da je ukrao tablicu za motor u januaru u jednom supermarketu u Gajani, gde je živeo sa majkom. Nakon što je uhapšen, priznao je sva ubistva..Tijago Enrike Gomeš da Roka, dvadesetšestogodišnji Brazilac šokirao je javnost priznanjem je da je ubio 39 ljudi...Tijago...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.