U Bečeju od januara računi za smeće niži i do 15 odsto, uz dva uslova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 11:38

U Bečeju od januara računi za smeće niži i do 15 odsto, uz dva uslova

Preduzeće "Potisje-Bečej" od septembra je počelo da primenjuje novi cenovnik usluga, kojim je određeno da domaćinstva na teritoriji opštine Bečej odnošenje smeća na mesečnom nivou plaćaju 543,40 dinara. Ipak, računi za građanstvo od januara 2021. godine mogli bi čak biti i niži od stare cene, pre povećanja. 

Kako bi stimulisalo građane da koriste usluge elektronskih računa, podiglo njihovu ekološku svest i smanjilo potrošnju papira, preduzeće "Potisje-Bečej" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od iduće godine uvodi pogodnosti za one korisnike koji se opredele da svoje mesečne račune umesto u poštansko sanduče, primaju putem i-mejla.

 Zoltan Feješ, direktor DOO "Potisje-Bečej" kaže:

"Od Nove godine svaki građanin koji se prijavi putem fejsbuka, naše aplikacije, sajta, lično na blagajni i popuni obrazac da želi da dobija elektronski račun dobiće u prvih šest meseci 2021. godine 10 odsto popusta na cenu."

Sa druge strane, redovne platiše od 2021. godine mogu očekivati dodatnih pet odsto popusta, pod jednim uslovom.

"Svi građani koji redovno budu plaćali račune, do 15-tog u mesecu, imaće pet odsto popusta trajno. Građani koji budu iskoristili ove pogodnosti, u prvih šest meseci račun za smeće plaćaće za jedan dinar jeftinije nego što su ga do sada plaćali", kaže Feješ.

"Potisje-Bečej" elektronske račune uvelo je u septembru, a kako su ostvarene određene uštede zbog manje potrošnje papira, idućeg meseca biće posađeno 350 novih stabala, kazao je direktor "Potisja-Bečej" Zoltan Feješ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.