Trojica osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 12:39

Trojica osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg Novosađanina i dvadesetjednogodišnjaka iz Vladimiraca, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenih i pretresom stana koji koriste, policija je pronašla oko 29 grama amfetamina, sedam paketića marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da potiče od prodaje narkotika.

U stanu je zatečena petnaestogodišnjakinja iz Vladimiraca, kod koje je pronađena manja količina amfetamina, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i vozila u kome se nalazio, policija je pronašla oko 33 grama amfetamina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.