Troje ranjeno u pucnjavi u Prištini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje ranjeno u pucnjavi u Prištini

U prištinskom naselju Sunčani breg danas je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene tri osobe, javljaju prištinski mediji.

Kako javlja dnevnik "Ekspres", oko 17 sati je došlo do sukoba dve grupe - jedne iz prištinskog naselja Matičane, a druge iz sela Graštica.

"Ekspres" prenosi da su ranjeni braća Ferat i Bali Krasnići, i Driton Gaši. Policija je stigla na mesto događaja, ali još nikog nije uhapsila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troje ranjeno u pucnjavi u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2014

U prištinskom naselju Sunčani breg danas je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene tri osobe, javljaju prištinski mediji...Kako javlja dnevnik "Ekspres", oko 17 sati je došlo do sukoba dve grupe - jedne iz prištinskog naselja Matičane, a druge iz sela Graštica..."Ekspres" prenosi da su ranjeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.