Troje povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 14:47

Troje povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Tri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu i okolini.

Portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže da su prvu intervenciju imali u 7.57 sati na Zrenjaninskom putu kod pumpe "Jelić", gde je u sudaru dva vozila povređena žena stara 50 godina. Ona je nakon pružanja pomoći na licu mesta prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U 17.29 časova u Ulici Fruškogorski put 159 u Sremskoj Kamenici prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izletanja vozila sa puta povređen je muškarac star 40 godina. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala u 18.38 časova na Varadinskom mostu, sa novosadske strane, gde je povređena pešakinja stara 74 godine. Nakon što joj je pružena prva pomoć na licu mesta ona je prevezena u Urgentni centar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teško povređen muškarac na zrenjaninskom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 07:07

U Beogradu se noćas dogodila jedna saobraćajna nesreća na Zrenjaninskom putu malo posle ponoći, kada je muškarac (44) oboren, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...On je sa teškim telesnim povredama prebačen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.