Tribine TraNSfer-a danas i sutra u Fabrici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribine "TraNSfer"-a danas i sutra u Fabrici

U klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad, danas i sutra, sa početkom u 20 časova, biće održan mini ciklus tribina u organizaciji Kluba studenata psihologije "TraNSfer".

Prva tribina, koja će biti održana večeras, nosi naziv "Zašto se niste ubili? - Pitanje smisla života u psihoterapijskoj praksi". Ovaj razgovor odžan je u decembru mesecu, ali su organizatori zbog velikog interesovanja odlučili ga ponove.

Na tribini će govoriti Vladan Beara, psiholog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i psihoterapeut REBT (Racionalno-emotivno bihejvioralna terapija) orijentacije, pridruženi saradnik Albert Elis instituta iz Njujorka. Teme kojima se dominantno bavi su duboki egzistencijalni strahovi, trauma, REBT, egzistencijalizam i smisao života.

U sredu 21. maja održaće se razgovor pod nazivom "Recepti za srećnu vezu". Svi zainteresovani moći će da dobiju odgovore na pitanja šta je kvalitetan, funkcionalan odnos, šta čini osnovu zdravog partnerskog odnosa, koje su bazične veštine koje su danas mladima potrebne da razviju kvalitetne partnerske odnose.

Razgovor će voditi Jelena Branković, psiholog i sistemski porodični psihoterapeut; koordinator centra za podršku ranom razvoju i porodičnim odnosima "Harmonija". Autor i voditelj edukacija, seminara i treninga iz oblasti savetovanja bračnih parova i parova roditelja, procene kvaliteta funkcionisanja para i porodice i razvoja porodičnih odnosa.

Ulaz je slobodan, kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.