Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2023, 13:50

Treći međunarodni forum "Pojas i put" 17. i 18. oktobra - novi zamah u saradnji Srbije i Kine

Treći međunarodni strateški forum Pojas i put biće održan 17. i 18. oktobra u Pekingu, gde će učešće među zvaničnicima iz više od 130 zemalja i 30 međunarodnih organizacija uzeti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i delegacija Vlade Srbije, koji danas putuju u Kinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi uzlet saradnje Srbije i Kine: "Potpisujemo izuzetno važne ugovore"

Izvor: B92, 15.Okt.2023

Treći međunarodni strateški forum Pojas i put održaće se 17. i 18. oktobra u Pekingu gde će učestvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i delegacija Vlade...Oni danas putuju u Kinu, gde će se naći na skupu među zvaničnicima iz više od 130 zemalja i 30 međunarodnih organizacija...Kineski...

Nastavak na B92...

Vučić: "Pojas i put" doprineo razvoju Srbije, sutra potpisivanje dva važna ugovora za izgradnju auto-puteva u Vojvodini i sporazuma o slobodnoj trgovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023, 07:31

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je napredak Srbije u poslednjih 10 godina delimično vezan i za inicijativu "Pojas i put" i da Srbija shvata da se ekonomske aktivnosti, investicije, progres i prosperit u budućnosti u velikoj meri sele u Aziju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.