Treći deo mini festivala Nove snage rokenrola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći deo mini festivala "Nove snage rokenrola"

U klubu "Quarter" u Novom Sadu večeras u 21.30 održaće se treći deo mini festivala "Nove snage rokenrola 2015", a nastupiće bendovi The Dust, Deathonation i Gravy Tune.

Nastup će pratiti stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV - Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub „Quarter"), koji će na kraju festivala doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine 2015.

Cena ulaznice je 100 dinara.

Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, kaže se u najavi.

Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi rođendan “O” radija RTV

Izvor: Blic, 27.Nov.2015

Omladinski radio svoj prvi rođendan proslavlja u subotu, 28. novembra dnevno-večernjom žurkom u klubovima "Fabrika" i "The Quarter" u novosadskoj kineskoj četvrti...Svi su pozvani da se tokom dana, od 16.00 u Fabrici kvalifikuju za “Pub quiz”, koji počinje u 18 časova, zabavu garantuje i nastup...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.