Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023, 11:38

Tražili smenu Gašića, a sad izbegavaju da dođu na radno mesto: Ko se od poslanika opozicije ni jutros nije pojavio u Skupštini?

BEOGRAD – Za diskusiju u Skupštini Srbije o jednom od najvažnijih zahteva opozicije i protesta, smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, vođe protesta i narodni poslanici opozicije, drugi dan za rednom nisu se udostojili ni da se pojave na svom radnom mestu. Jutros se tako od 85 poslanika opozicije koji su potpisali zahtev za razrešenje […]
Vest Tražili smenu Gašića, a sad izbegavaju da dođu na radno mesto: Ko se od poslanika opozicije ni jutros nije pojavio u Skupštini? objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Postignut kvorum, počela sednica Skupštine o smeni Gašića

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2023

Sednica Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da se razmatra predlog za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića nakon dva masovna zločina, u beogradskoj Osnovnoj „Vladislav Ribnikar“ i u okolini Mladenovca počela je u 11 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.