Transavija obavila inauguralni let Amsterdam-Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transavija obavila inauguralni let Amsterdam-Beograd

Holandska niskotarifna avio-kompanija Transavija danas je započela direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtom i nedeljom.

Na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" avion Transavije dočekan je danas tradicionalnim pozdravom vodenim lukom, a prvim putnicima iz Amsterdama dobrodošlicu je poželeo direktor komercijalnog poslovanja i marketinga Aerodroma "Nikola Tesla" Miodrag Mirković, saopšteno je iz beogradske vazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << luke.

"Želim dobrodošlicu avio-kompaniji Transavija koja od danas koristi naše usluge. Nadam se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i uz dobru saradnju, zajednički ostvariti pozitivan poslovni rezultat koji će se ogledati u broju putnika i broju letova", rekao je Mirković.

Portparol avio-kompanije Transavija Anita Sunter je ovom prilikom izrazila zadovoljstvo što je ovaj avio-prevoznik u prilici da ponudi redovne letove tri puta nedeljno između Beograda i Amsterdama.

"Zadovoljstvo je poželeti dobrodošlicu ljudima iz Srbije na našim letovima i nuditi putnicima atraktivnu cenu. Veoma snažno verujemo u ovu liniju koju želimo da zadržimo i dalje jačamo u budućnosti", kazala je Sunter.

Karte od Beograda do Amsterdama već se mogu nabaviti po ceni od 39 evra (u jednom pravcu uključujući rezervaciju i naknade).

Transavia je deo francusko-holandske Er Frans-KLM grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova avio-linija iz Beograda za Amsterdam

Izvor: RTS, 04.Apr.2017

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je saopštio da je holandska avio-kompanija "Transavia" uspostavila direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati tri puta nedeljno. . Portparol avio-kompanije "Transavia"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.