Tople probe u Novom Sadu, grejanje možda od četvrtka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 12:41

Tople probe u Novom Sadu, grejanje možda od četvrtka

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana“ Novi Sad će danas, otpočeti tople probe u okviru priprema za redovnu isporuku toplotne energije iz sistema daljinskog grejanja u predstojećoj grejnoj sezoni.

Ukoliko večeras u 21 čas temperatura spoljašnjeg vazduha bude ispod 12 stepeni stvaraju se uslovi za početak grejne sezone 2021/2022. godine počev od četvrtka, 23. septembra 2021. godine u skladu sa Odlukom o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada („Sl. list Grada Novog Sada“, br. 45/2017, 27/2019 i 59/2019).

Tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, i da se, u slučaju curenja na istim, obrate nadležnoj službi Preduzeća na broj telefona 4881-105. Zbog hitnosti intervenicije korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata isključivo za ovu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije, korisnici se mogu obratiti pozivom na broj 0800-100-021 Odseku za odnose s potrošačima svakog dana od 6 do 22 časa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas toplotne probe u okviru priprema za grejnu sezonu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2021

Novosadska toplana danas, 22. septembra počinje tople probe u okviru priprema za predstojeću grejnu sezonu.

Nastavak na Radio 021...

Počela grejna sezona u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 09:33

Grejna sezona u Novom Sadu počela je danas i Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u skladu sa spoljašnjim uslovima i režimom rada, započinje redovnu isporuku toplotne energije za grejanje...Tokom grejne sezone korisnici mogu podneti reklamacije Odseku za odnose s potrošačima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.