Toplane spremne za početak sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplane spremne za početak sezone

NOVI SAD -

Toplane u većim gradovima Vojvodine biće spremne za početak grejne sezone. U toku je punjenje kućnih instalacija, a privodi se kraju rekonstrukcija vrelovoda i vrelovodnih priključaka. Poskupljenja grejanja u većini gradova neće biti, a neke toplane uputile su zahteve za korekciju cene.

Zbog dugovanja stambenih i poslovnih potrošača, koja iznose više od 2,5 milijardi dinara, početak grejne sezone u Novom Sadu je neizvestan.

Do izmene cene grajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moglo bi doći u Zrenjaninu, gde je gradska toplana uputila zahtev za korekciju cena.

Oko 4.000 korisnika daljinskog grejanja u Somboru od ove grejne sezone očekuje novi načinom obračuna.

Subotička toplana od 1. oktobra počinje sa toplim probama, a cena grejanja u ovog gradu ostaće nepromenjena.

U vršačkoj opštini, uprkos velikim dugovanjima za potrošeni gas, grejna sezona počeće na vreme i do povećanja cena neće doći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.