Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023, 13:44

Toplana izvodi radove na više lokacija u gradu, predstoje radovi na Mišeluku

NOVI SAD – Počeli su radovi Novosadske toplane na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici, na Bulevaru Evrope, a radovi u ulici Miše Dimitrijevića i u Gogoljevoj su ušli u drugu fazu. “U naredne dve godine, planira se razvoj modernog sistema daljinske energetike u Zoni Mišeluk 2 i Mišeluk 3 a sve u skladu sa […]
Vest Toplana izvodi radove na više lokacija u gradu, predstoje radovi na Mišeluku objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplana izvodi radove na više lokacija u gradu, predstoje radovi na Mišeluku (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2023

Počeli su radovi Novosadske toplane na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici, na Bulevaru Evrope, a radovi u ulici Miše Dimitrijevića i u Gogoljevoj su ušli u drugu fazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.