Toplana gradi vrelovodni priključak u Ulici Marka Miljanova (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 13:31

Toplana gradi vrelovodni priključak u Ulici Marka Miljanova (AUDIO)

Novosadska toplana počela je izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Marka Miljanova 16 a radovi neće uticati na kvalitet grejanja. U zoni radova je na snazi privremena izmena režima saobraćaja.

Stanovnici Podbare neće osetiti pogoršanje u kvalitetu i kontinuitetu isporuke toplotne energije za grejanje tokom grejne sezone. Rok za završetak radova koji uključuju i vraćanje površine u tehnički ispravno stanje je 15. mart, a po rečima portparolke Toplane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ivane Stanimirović, sami radovi na izgradnji vrelovodnog priključka će biti završeni ranije.

Ove godine bilo je znatno manje havarijskih curenja na vrelovodu, zahvaljujući radovima koje smo obavljali tokom prethodnih leta. U najvećem broju slučajeva dolazilo je samo do poremećaja u isporuci toplotne energije i same havarije su brže sanirane.

U slučaju reklamacije na kvalitet usluge, broj telefona Novosadske toplane za korisnike je 0800 100 021 svakog dana od 06-22 časa.

Detaljnije u audio zapisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.