Tomašević novi stari predsednik SO Bečej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević novi stari predsednik SO Bečej

Novi, stari, predsednik Skupštine opštine Bečej mr Nenad Tomašević, tajnim glasanjem 35 prisutnih odbornika, od ukupno 36, dobio je podršku 31. kolege.

"To je podrška koja vas obavezuje da još bolje i još korektnije radite na svom mestu. Da se striktno držite poslovnika i zakona i da ne pravite apsolutno nikakve razlike između odbornika bez obzira kojoj stranci pripadaju i da li su odbornici većine ili opozicije", rekao je Tomašević.

Tomašević bio je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedini kandidat za presednika Skupštine opštine, a izostala je i bilo kakva rasprava o predlogu vladajuće većine. Međutim, iz opozicije poručuju da ovo nije po onoj narodnoj, po jutru se dan poznaje.

"Bićemo oštri i konstruktivni. Mi ćemo, naravno, podržavati sve ono što je u korist građana. Bilo bi od nas nelogično da glasamo protiv dnevnog reda. Stavovi sa kojima se ne slažemo nećemo podržavati. Bićemo opozicija oštra i konstruktivna",  poručio je koordinator bečejskog tima Dosta je bilo Milan Bokun.

Za mesto zamenika predsednika Skupštine opštine nije bilo saglasnosti u vladajućoj većini i ono će biti popunjeno na nekoj od narednih sednica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.