Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023, 13:19

Tesla je toliko preuveličavala domet svojih automobila da su vozači mislili da im se auto pokvario

Sistematsko preterivanje u proceni dometa izaziva zabrinutost među korisnicima, dok Tesla usmerava žalbe na svoj “Tim za preusmeravanje” kao taktiku za smanjenje pritiska na servisne centre Kompanija Tesla se suočava sa kritikama zbog konstantnog preterivanja u proceni dometa vožnje svojih vozila, prema izveštaju agencije Reuters. Ovakva praksa je, navodno, navela mnoge vlasnike automobila da veruju da njihova vozila […]
Vest Tesla je toliko preuveličavala domet svojih automobila da su vozači mislili da im se auto pokvario objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.