Terzićeva, Stolićeva i Kolašinac uspešni u Prijepolju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzićeva, Stolićeva i Kolašinac uspešni u Prijepolju

Na Internacionalnom atletskom mitingu održanom danas u Prijepolju najvrednije rezultate ostvarili su reprezentativci Srbije Asmir Kolašinac, Amela Terzići i Sonja Stolić koji su ubedljivo pobedili u svojim disciplinama.

Hicem od 20,36 metara Kolašinac je potvrdio dobru formu i ubedljivo je trijumfovao među bacačima kugle. Na 1.500 metara Amela Terzić je bila prva s rezultatom 4.27,11 dok je Sonja Stolić bila najbolja na 5.000 metara sa vremenom 17.8,87.

Jaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kiša koja je u ovom delu Srbije padala celo popodne znatno je uticala na rezultate atletičara i atletičarki, koji su se nadmetali u 12 disciplina.

Atletski miting u Prijepolju, jedino međunarodno atletsko takmičenje ove godine u Srbiji, okupilo je blizu 100 atletičara i atletičarki iz Kenije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Terzićeva, Stolićeva i Kolašinac uspešni u Prijepolju

Izvor: Blic, 04.Sep.2014

Na Internacionalnom ateltskom mitingu održanom u Prijepolju najvrednije rezultate ostvarili su reprezentativci Srbije Asmir Kolašinac, Amela Terzići i Sonja Stolić koji su ubedljivo pobedili u svojim disciplinama...Hicem od 20,36 metara Kolašinac je potvrdio dobru formu i ubedljivo je trijumfovao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.