Teretnjaci na Horgošu na izlaz čekaju 10 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2024, 06:09

Teretnjaci na Horgošu na izlaz čekaju 10 sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije preko graničnog prelaza Horgoš čekaju 10 sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, zadržavanja za teretnjake na izlazu iz zelje ima i na Batrovcima - šest sati, Kelebiji i Šidu po četiri sada, kao i na Gadini, dva i po sata.

Teretna vozila na izlaz iz Srbije čekaju dva sata na prelazu Sremska Rača i sat vremena na Bezdanu.

Jednočasovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadržavanje za teretnjake na Sremskoj Rači je i na ulazu u Srbiju.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na petlji Novi Sad Sever do danas u 17 časova delimično je zatvorena petlja Novi Sad Sever, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Za saobraćaj je zatvoren krak prema Subotici u smeru Novi Sad - Subotica, od semafora na Bulevaru Evrope prema Subotici, kao i krak prema Bulevaru Evrope u smeru Beograd - Novi Sad.

Alternativni putni pravac za Suboticu je obilazak preko petlje Novi Sad Centar, a za Novi Sad isključenje na petlji Novi Sad Centar.

Na auto-putu E-75, do 1. juna u toku svetlog dela dana biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, i to u smeru Beograd-Niš od petlje Pojate do petlje Ražanj i od petlje Trupale do petlje Leskovac centar, u smeru Niš-Beograd od petlje Grdelica do petlje Trupale, a u smeru Vranje-Niš od petlje Vladičin Han do petlje Grdelica.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na petlji Beograd-Autokomerc, ka Šidu, izvode se radovi na rehabilitaciji preticajne saobraćajne trake, do 31. maja u 12 časova, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Ostružnica - petlja Orlovača danas do 18 sati izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela Lipak i Železnik, uz obustavu saobraćaja kroz desne cevi tunela.

Na Obrenovačkom putu, kroz naseljeno mesto Umka, do 25. juna, od 7 do 17 časova, svakog radnog dana i subotom, biće izvođeni radovi na rehabilitaciji i sanaciji oštećenog zastora uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje na putevima i graničnim prelazima (28.05.2024.)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2024

SRBIJA – Saobraćaj je van gradova srednjeg inteziteta, odvija se bez zastoja i vanrednih prekida, a vožnja je nešto sporija samo na deonicama gde ima radova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). • Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na petlji Novi Sad Sever do 28.05.2024.g do...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju sedam sati

Izvor: Danas, 28.Maj.2024

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije čekaju sedam sati, dok se na Horgošu zadržavaju oko pet časova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.