Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Feb.2024, 20:34

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati, nema zadržavanja za putnička vozila

BEOGRAD – Teretna vozila i danas očekuju višesatna zadržavanja na izlazu iz Srbije, a najviše se čeka na Batrovcima – 10 sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na prelazima Bezdan i Sremska Rača čeka se 360 i 300 minuta, dok se na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu se čeka po 240 minuta. […]
Vest Teretnjaci na Batrovcima čekaju 10 sati, nema zadržavanja za putnička vozila objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

AMSS: Kamioni na izlazu iz Srbije preko prelaza Batrovci čekaju 10 sati

Izvor: Danas, 23.Feb.2024, 14:00

Na graničnom prelazu Batrovci kamioni na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj čekaju 10 sati dok na ostalim prelazima zadržavanje na teretnim terminalima traje do četiri časa, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.