Teretna vozila čekaju na prelazima od 60 do 180 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 07:41

Teretna vozila čekaju na prelazima od 60 do 180 minuta

Vozače će prema najavi meteorologa tokom večeri pratiti uglavnom povoljne vremenske prilike, međutim, zbog moguće magle ili sumaglice pored reka i jezera treba voziti opreznije, poručuje Automotosavez Srbije.

Razlog za opreznijom vožnjom je i pojava poledice zbog koje treba voziti sporije na mostovima, nadvožnjacima i preko planinskih prevoja.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama vozila se ne zadržavaju, a tako je i na putničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << terminalima graničnih prelaza.

Prema informacijama od 17 i 15 na teretnim terminalima vozila čekaju i to na Batrovcima i Kelebiji 180 minuta, na prelazu Šid 120, na prelazima Sremska Rača, Horgoš i Šipljani 60 minuta na izlazu iz zemlje, a na ovom poslednjim teretna vozila čekaju za ulazak u zemlju 90 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Magla, pa povoljni uslovi

Izvor: B92, 02.Mar.2021

Beograd -- Posle moguće slabe jutarnje sumaglice i prohladnog jutra vozače će pratiti lepo vreme i povoljne vremenske prilike što doprinosi dobroj prohodnosti puteva...Vozači se upozoravaju na moguće iznenadne odrone koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju, kažu iz AMSS...Prema poslednjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.