Teretane i fitnes centri u Kikindi ipak nastavljaju sa radom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 12:35

Teretane i fitnes centri u Kikindi ipak nastavljaju sa radom

Teretane i fitnes centri u Kikindi ipak će moći da nastave sa radom, ali u drugačijem režimu.

Krizni štab u Kikindi doneo je danas novu odluku, po kojoj se menja jedna od juče propisanih novih mera, a koja se odnosi baš na pomenute uslužne delatnosti.

Nova mera kikindskog Kriznog štaba tako ograničava broj vežbača u fitnes centrima i teretanama na najviše dva vežbača istovremeno, uz obavezno postojanje distance od 1,5 metara između lica. Uz to, na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kraju radnog dana, zaposleni u fitnes centrima i teretanama dužni su da dobro provetre sve prostorije i dezinfikuju radne površine, sprave, opremu i druge rekvizite za vežbanje, kao i podove. Na ulazima u klubove mora biti instalirana dezobarijera, a prilikom ulaska zaposleni i korisnici moraju izvršiti dezinfekciju ruku preparatom, koji sadrži 70 procenata alkohola.

Svi zaposleni su u obavezi da tokom radnog vremena nose zaštitne rukavice.Korisnici usluga moraju koristiti sopstvene peškire i druga sredstva za ličnu higijenu, a termine vežbanja moraju zakazati unapred telefonom ili elektronskim putem. Oprema i rekviziti moraju biti dezinfikovati nakon svakog korišćenja, a sprovođenje svih mera obavljaće zaposleni.

Sve ostale mere, koje je juče doneo Krizni štab u Kikindi, ostaju na snazi do daljnjeg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.