Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Mar.2024, 18:37

Tanasković: Pored novčanih i robne nagrade za nosioca titule “Najdomaćin 2024”

OBRENOVAC – Poljoprivredni karavan “Najdomaćin 2024” stigao je danas u Obrenovac, a ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković objasnila je da je nagradni fond za onoga ko ponese titulu “Najdomaćin” ogroman, jer će dobitnik pored novčane nagrade dobiti i robne. Iz Ministarstva poljoprivrede su saopštili da su prijave za “Najdomaćina 2024” počele 1. marta i da će […]
Vest Tanasković: Pored novčanih i robne nagrade za nosioca titule “Najdomaćin 2024” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

LEPA VEST ZA POLJOPRIVREDNIKE: Nagradni fond za "Najdomaćina" iznosi više od 7 miliona dinara, osim novčane, tu su i ove nagrade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Karavan "Najdomaćin 2024" ove godine obilazi 10 gradova..Poljoprivredni karavan "Najdomaćin 2024" stigao je danas u Obrenovac, a ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković objasnila je da je nagradni fond za onoga ko ponese titulu "Najdomaćin" ogroman, jer će dobitnik pored novčane nagrade dobiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.