Svi putni pravci prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi putni pravci prohodni

Svi putni pravci u Srbiji su prohodni, izjavio je danas pomoćnik ministra za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Saša Stojanović.

Stojanović, koji je zadužen za drumski saobraćaj, rekao je da nisu zakrčeni ni putevi ka planinskim centrima.

On je pohvalio putare i sve ljude koji su proteklih 24 sata čistili sneg sa puteva.

"Imali smo sneg u većoj količini, uz ozbiljne nanose vetra, gde je dolazilo i do nanošenja veće količine snega na kolovoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ljudi su u roku od 24 sata odradili dobar posao. Svi putni pravci su prohodni", rekao je Stojanović na TV Pink.

Zimska služba je, prema njegovim rečima, funkcionisala na nivou trećeg prioriteta, što znači da je kompletna mehanizacija bila uključena.

"Svi su i dalje na terenu i očekujemo u skladu sa meteoroloških prognozama ledenu kišu i spremni su da sve kritične deonice obiđu", rekao je Stojanović.

Trenutno ne postoje kritične tačke, svi putni pravci su prohodni, naglasio je on.

Stojanović je učesnicima u saobraćaju poručio da koriste zimsku opremu, budući da je juče došlo do kraćih prekida u saobraćaju na auto-putu zbog preprečavanja tri šlepera bugarskih prevoznika koji su imali letnje gume.

168

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.