Svi polasci vozom popunjeni na relaciji Beograd - Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2022, 18:46

Svi polasci vozom popunjeni na relaciji Beograd - Novi Sad

Od juče se odvija redovan putnički železnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd-Novi Sad.

Kroz Železničku stanicu u Novom Sadu samo juče je prošlo oko 6.000 putnika. Danas u prepodnevnim časovima bez gužvi, ali su zato vozovi puni. Većina putnika ide da napravi krug, kako kažu, da iskoriste lepo vreme i promo period.

U "Srbija vozu" kažu da prodaja karata ide odlično, da se sedišta prodaju u pretprodaji i da su svi polasci popunjeni.

"Vec su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeli poslovno da koriste voz za odlazak na posao i povratak sa posla, ima i dosta putnika koji idu čisto da bi pogledali voz, da bi osetili tu brzinu, 200 na sat je za nas novina", kaže Žarko Simović, šef sekcije za saobraćajne-komercijalne poslove, Novi Sad.

Svakog dana sa novosadske stanice obaviće se 16 polazaka prvi u 5.25, a poslednji u 22.02. Cena karte od 300 dinara važiće do kraja aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.