Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2023, 11:07

Svetski dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov, Povodom 21. maja, Svetskog dana kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj, poručio je da kulturna raznolikost, tolerancija, dijalog i poštovanje različitosti čine temeljne vrednosti modernog društva, bez kojih nijedna zajednica ne može da opstane, niti može da se razvija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svetski dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Maj.2023

BEOGRAD – Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov, Povodom 21. maja, Svetskog dana kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj, poručio je da kulturna raznolikost, tolerancija, dijalog i poštovanje različitosti čine temeljne vrednosti modernog društva, bez kojih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.