Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2024, 12:47

Otvorena 6. internacionalna naučna konferencija "Vežbanje i kvalitet života-Eqol 2024"

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je 6. internacionalnoj naučnoj konferenciji „Vežbanje i kvalitet života Eqol 2024", koja se održala u pedesetoj godini postojanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svetska imena za katedrom Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2024

NOVI SAD- Pozivu dvojice najcitiranijih profesora novosadskog fakulteta, ali i Srbije Patrika Drida i Sergeja Ostojića rado su se odazvali brojna svetski priznati profesori. Tako će na konferenciji za katedrom između ostalih biti Aleksandar Veraksa sa Fakulteta za psihologiju čuvenog moskovskog Univerziteta...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.