Sutra zaprašivanje komaraca u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2022, 12:56

Sutra zaprašivanje komaraca u Kikindi

Na teritoriji Kikinde u sredu, 3. avgusta, biće obavljen tretman odraslih formi komaraca hemijskim putem iz vazduha. Tretman će biti obavljen u periodu od 18 sati do 21 sata.

Iz nadležnog Sekretarijata upozoravaju pčelare da je preparat koji će se koristiti za tretiranje komaraca toksičan za pčele, pa da košnice zatvore ili udalje najmanje pet kilometara od mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana.

Ukoliko meteorološki uslovi ne dozvole izvođenje tretmana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << suzbijanja odraslih formi komaraca hemijskim putem iz vazduha biće pomereno za četvrtak, 4. avgusta u pomenutom vremenskom periodu. Usluge sistematskog suzbijanja komaraca obavljaće firma "Ciklonizacija" AD iz Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.