Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2023, 23:11

Održana vanredna sednica Pokrajinske vlade i Pokrajinskog štaba za vanredne situacije

Pokrajinska vlada i Pokrajinski štab za vanredne situacije, održali su danas vanrednu sednicu zbog nevremena koje je juče zadesilo Vojvodinu, gde je u velikom broju opština učinjena nemala materijala šteta, kako na javnim objektima, tako i na objektima u privatnom vlasništvu. Sednicu je sazvao predsednik Igor Mirović, kako bi se, u skladu sa odgovarajućim procedurama, u najkraćem roku procenila šteta i preduzele mere, koje su u nadležnosti Pokrajinske vlada i opština. Pokrajinska vlada će, kada se ustanovi šteta, u hitnom roku izdvojiti sredstva za sanaciju javnih objekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra vanredna sednica Pokrajinske vlade o proceni štete nakon nevremena

Izvor: Blic, 19.Jul.2023

Vanredna sednica Pokrajinske vlade na kojoj će biti reči o proceni štete nakon nevremena koje je pogodilo Vojvodinu zakazana je za sutra u 12 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.