Sutra se zatvara deo Železničke ulice zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se zatvara deo Železničke ulice zbog radova

Zbog rekonstrukcije vrelovodne mreže i priključaka, od ponedeljka 5. avgusta će deo Železničke ulice, od broja 12 do raskrsnice s Ulicom Laze Kostića, biti zatvoren za saobraćaj, javljaju iz JKP "Novosadska toplana".

Izmena u režimu saobraćaja trajaće do 26. septembra. Do tada je moguće skretanje udesno iz Ulice Laze Kostića u Železničku i skretanje ulevo iz slepog kraka Železničke u Ulicu Laze Kostića sa naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sremska ulica, od raskrsnice sa Ulicom Vase Stajića do Železničke biće zatvorena do 8. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od ponedeljka rekonstrukcija vrelovoda u Železničkoj, zatvara se deo ulice

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2019

Rekonstrukcija vrelovodne mreže i priključaka u Železničkoj ulici počeće u ponedeljak, 5. avgusta, zbog čega će u ovom delu grada privremeno biti izmenjen režim saobraćaja...Biće zatvoren za saobraćaj deo Železničke ulice, od broja 12 do raskrsnice sa Ulicom Laze Kostića...Privremena izmena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.