Sutra sahrana Katarine Preradović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sahrana Katarine Preradović

Dugogodišnji novinar dnevnog lista Blic i nedeljnika NIN, Katarina Preradović, biće sahranjena sutra na beogradskom Novom groblju. Opelo će početi u 15 sati.

Pre toga, u prostorijama izdavačke kuće " Ringier Axel Springer " biće održana komemoracija, sa početkom u 11 sati.

Katarina je preminula iznenada u subotu u 43. godini života.

Od pre nešto više od mesec dana, Katarina Preradović je sarađivala i sa našom kućom. Pisala je tekstove za naš sajt u okviru projekta "Privredne reforme iznad svega".

Poslednji tekst, Iz Rusije s ljubavlju, objavila je pre pet dana. Ostale njene tekstove možete pročitati na ovoj strani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra sahrana novinarke Katarine Preradović

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2015

Dugogodišnja novinarka dnevnog lista Blic i nedeljnika NIN, Katarina Preradović, biće sahranjena sutra na beogradskom Novom groblju...Opelo će početi u 15 sati...Pre toga, u prostorijama izdavačke kuće "Ringier Axel Springer" biće održana komemoracija, sa početkom u 11 sati...Katarina je preminula...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.