Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023, 17:52

Sutra predstavljanje kampanje “Vozi odmoran”: Cilj kampanje je smanjenje broja udesa

SRBIJA – Ova kampanja pokrenuta je u letnjim mesecima jer je tada intenzitet saobraćaja povećan Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, JP “Putevi Srbije” i “EKO Srbija” predstaviće u utorak kampanju “Vozi odmoran”. Cilj kampanje je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda, saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom i teškim povredama u letnjim mesecima kada […]
Vest Sutra predstavljanje kampanje “Vozi odmoran”: Cilj kampanje je smanjenje broja udesa objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP predstavlja akciju

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 07:52

Uprava saobraćajne policije MUP.a, Agencija za bezbednost saobraćaja, JP "Putevi Srbije" i "EKO Srbija" predstaviće danas kampanju "Vozi odmoran".

Nastavak na B92...

Promovisana akcija “Vozi odmoran” koja vozačima savetuje da prave česte pauze

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jul.2023

BEOGRAD – Vozačima koji idu na duga putovanja savetuje se da prave pauze na svaka dva sata, poruka je akcije “Vozi odmoran”, koja je danas promovisana u Beogradu. Akciju, koja će trajati do 15. septembra, organizovali su Agencija za bezbednost saobraćaja, Ministarstvo unutrašnjih poslova i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.