Sutra počinje letnja sezona na Kopaoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 10:17

Sutra počinje letnja sezona na Kopaoniku

Letnja sezona u planinskom centru Kopaonik će početi 18. juna, a tokom prva dva dana otvaranja sezone, korišćenje sadržaja će biti besplatno. Posetioce će ove godine na našim planinama dočekati izuzetno zanimljivi sadržaji, prijatne temperature i potpuno obezbeđena i sigurna destinacija sa poštovanjem svih mera predostrožnosti koju preporučuju lekari i nadležne institucije.

Na planini je socijalna distanca potpuno zagarantovana, uz prijatne temperature i puno sunca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turisti mogu da uživaju sa porodicom i prijateljima u pešačkim turama, panoramskoj vožnji žičarom ili da se oprobaju u avanturističkoj vožnji električnih bicikala ili mountain bike-ova i maountin cartova.

Za one koji žele da ostanu u formi do sledeće zimske sezone, tu je staza za letnje skijanje.

Skijališta Srbije će i ove godine posetiocima pružiti mogućnost da iskoriste brojne pogodnosti, tako što će organizovati niz promotivnih perioda sa popustima na cenu karata za sadržaje.

Reč  je o 4 promotivna vikenda kada će se odobravati popust od 15 posto na cenu svih sadržaja.

O svemu tome će posetioci moći da se informišu putem sajta Skijališta Srbije i preko društvenih mreža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČINJE LETNJA SEZONA NA KOPAONIKU Besplatni sadržaji prva dva dana

Izvor: Blic, 17.Jun.2020

Letnja sezona u planinskom centru Kopaonik će početi sutra 18. juna, a tokom prva dva dana otvaranja sezone, korišćenje sadržaja će biti besplatno, saopštila su Skijališta Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.