Sutra kreće nova grupa Škole roditeljstva u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kreće nova grupa "Škole roditeljstva" u Novom Sadu

Dom zdravlja Novi Sad u ponedeljak 9. novembra kreće sa novom grupom polaznika i polaznica u programu "Škola roditeljstva".

Program je namenjen budućim mamama i tatama, bez obzira da li je u pitanju prva, druga ili treća trudnoća, kao i za parove koji tek planiraju trudnoću.

Škola traje od ponedeljka do četvrtka, a realizovaće se u periodu od 17 do 19 časova.

U ponedeljak planirana tema je "Fiziologija trudnoće i pravilna ishrana", u utorak "Najčešći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << problemi u trudnoći i štetne navike", u sredu je na programu "Nega zuba i psihičko promene u trudnoći", a u četvrtak "Fizička aktivnost" i "Upoznavanje sa radom patronažne službe".

Polaznici i polaznice će na kraju programa dobiti sertifikat o pređenom kursu.

Svi zainteresovani mogu doći u ponedeljak 9. novembra u 17 časova u Upravnu zgradu Doma zdravlja Novi Sad, na Bulevaru cara Lazara 75.

Program "Škola roditeljstva" Dom zdravlja Novi Sad realizuje u saradnji sa Gradom Novim Sadom - Gradskom upravom za zdravstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.