Super utorak u Cineplexx Promenadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super utorak u Cineplexx Promenadi

Cena ulaznica za svaki od filmova sa repertoara iznosiće samo 150 dinara za sve formate, bez doplate za 3D, MX4D i specijalna sedišta, a Cineplexx će 5. februar pretvoriti u još zabavniji bioskopski dan.

Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije.

Neki od naslova koji će se naći na repertoaru 5. februara su Taksi bluz, Povratak Meri Popins, Marija Stjuart kraljica Škotske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Escape Room, Boemska rapsodija, Mula, Ralf rastura internet - Razbijač Ralf 2, Grinč, Hotel Transilvanija, Stopalići i mnogi drugi.

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Cineplexx Promenade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.