Sunčano i veoma toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i veoma toplo

NOVI SAD -

U Srbiji veoma toplo, u većini krajeva sunčano, uz maksimalnu temperaturu do 31 stepen.

Samo je ponegde u planinskim predelima na jugozapadu i jugu zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Duvaće slab i umeren, jugoistočni i južni vetar.

Minimalna temperatura kretaće se od devet do 17, maksimalna od 27 do 31 stepen.

I u Novom Sadu pretežno sunčano i veoma toplo. Minimalna temperatura biće oko 17, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maksimalna oko 30 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote će se zadržati sunčano i veoma toplo. U subotu krajem dana i tokom noći očekuje se naoblačenje i zahlađenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, i pojačanim severozapadnim vetrom.

U nedelju pretežno oblačno i hladnije, ponegde sa kišom i pljuskovima. Od ponedeljka do kraja perioda promenljivo oblačno sa redom pojavom kiše i lokalnih pljuskova. Temperatura u manjem porastu, a jugoistočni vetar u pojačanju.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I danas toplo, temperatura do 34 stepena

Izvor: S media, 26.Sep.2012

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura će iznositi 34 stepena...Samo je ponegde u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni...Minimalna temperatura od 10 do 20 stepeni,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.