Sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen

Danas pretežno sunčano i toplo. 

Kratkotrajni pljuskovi mogući su jedino na jugozapadu Srbije. U jutarnjim časovima živa u termometru će se kretati od 14-og do 19-og podeljka, tokom dana od 27-og do 31-og. U Vojvodini uglavnom sunčano uz slabu oblačnost. Najniža temperatura 15 stepeni, a najviša 29. Uveče pretežno vedro sa oko 22 stepena.

U ponedeljak u prvom delu dana sunčani periodi, a kasnije po podne naoblačenje sa lokalnim pljuskovima, i to najpre na zapadu i jugozapadu Srbije, do kraja dana i u ostalim krajevima. U utorak i sredu oblačno sa čestim padavinama i postepeno nižom temperaturom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.