Sunčano i toplo do 29 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 04:49

Sunčano i toplo do 29 stepeni

Danas će u Srbiji jutro biti hladno, po kotlinama i dolinama reka mestimicno kratkotrajna magla.

I u Beogradu posle svezeg jutra tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine.

Vetar slab promenljiv.

Jutarnja temperatura od 7 do 13, najviša dnevna oko 27 stepeni.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i toplo sa dnevnim temperaturama iznad proseka za ovaj period godine.

U ponedeljak posle podne u jugozapadnim i zapadnim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krajem dana u severnim, a u utorak i u ostalim predelima naoblačenje mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

Zatim do 2. oktobra promenljivo sa retkom pojavom kiše i lokalnih pljuskova uz pad dnevne temperature koja će biti u granicama proseka za ovaj period godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEOBIČAN DAN PRED NAMA: Jutro hladno, temperatura tokom podneva u neverovatnom porastu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Jutarnja temperatura od 4 na jugu do 15 stepeni na istoku, najviša dnevna od 24 do 29 stepeni C...U Srbiji će danas ujutro biti hladno, po kotlinama i dolinama reka mestimicno kratkotrajna magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Tokom dana biće pretežno sunčano i toplo za ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.