Sunčano i toplo, do 21 stepen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, do 21 stepen

U Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde uz slab mraz. U toku dana se očekuje sunčano i toplo, sa najnižom temperaturom od -1 do 6 stepeni, a najvišom od 18 do 21 stepen.

U Novom Sadu će biti sunčano i toplo, sa najnižom temperaturom od 3 do 6 stepeni, a najvišom do 20 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju se očekuje sunčano i toplo. U ponedeljak sredinom dana na severu, a po podne i uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i u ostalim krajevima, doći će do pada temperature i postepenog naoblačenja, noću ponegde uz slabu kišu. Od utorka do četvrtka promenljivo oblačno i hladnije, ponegde slaba kiša, u planinama slab sneg. Od petka sunčano i toplije.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jutro hladno, tokom dana sunčano i toplo, do 21 stepen

Izvor: Blic, 23.Mar.2019

U Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde uz slab mraz. U toku dana se očekuje sunčano i toplo, sa najnižom temperaturom od -1 do 6 stepeni Celzijusa, a najvišom od 18 do 21 stepen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.